Grabbe

Se Meldgaard Hydraulik A/S’ store udvalg i grabbe. Vi har en grab til enhver opgave.
Find den grab, rotator eller aggregat som kan løse din opgave eller kontakt os og få professionel vejledning i valg af den rette grab.
Vi fører primært mærkerne Bakker, Intermercato og MB. Læs mere om dem herunder.

Markedets mest alsidige grabbe

Bakker har produceret grabbe i 75 år. Bakker Hydraulic Products er en moderne, dynamisk virksomhed, der er en af de førende i Europa indenfor tilbehør til lastekraner på lastbiler og gravemaskiner.

Bakkers program indeholder en bred vifte af jordgrabbe, lukkede grabbe, multipurpose-grabbe, rotatorer, pallekroge, murstensklemmer, udstyr til tømning af affaldscontainere, flisegrabbe, nedbrydningsgrabbe, sorteringsgrabbe og andre specifikke hjælperedskaber til brug på lastbilens lastekran og gravemaskiner.

Bakkers produkter udvikles af selskabets egne designteams ved hjælp af de nyeste 3D-tegneprogrammer, og deres produkter kan tilpasses efter behov.

Produkterne opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Alle er ledsaget af et CE-certifikat, brugervejledning, stykliste og et unikt serienummer. Alle grabbe er udstyret med en kontraventil for at overholde sundheds- og sikkerhedskrav.

Højtydende & innovative grabbe

Intermercato er et svensk familiefirma, med et af de største udvalg af højtydende løfteudstyr til skovbrug, transport, byggeri og genbrug.
Vi kan tilbyde vores kunder det rigtige værktøj til enhver opgave.
Intermercato fremstiller gribere, grabbe, rotatorer og kran vægte, som sælges i mere end 30 lande på fem kontinenter.
Tigergrip er Intermacatos grabbe, der er kendt for at være enormt robuste og kan håndtere krævende opgaver.
Intermercatos’ kraft består af et stærkt fokus på innovative tekniske løsninger, primært i genbrug og bioenergi.
Med 20 år i branchen og det igangværende udviklingsarbejde, sørger Intermercato for at være stærke til fremtidens udfordringer.

Verdens største sortiment

MB er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Italien og er en førende fabrikant af udstyr, maskiner og tilbehør inden for bygge-, nedrivnings- og genbrugsindustrien.  MBs produkter er de mest effektive inden for byggeri og nedrivning men også mere specielle brancher som minearbejde, stenbrud og genvinding. Ved brug af MBs produkter reducerer du dine udgifter og sparer tid.

MB grabbe passer til et bredt sortiment af maskiner.
Det er den første og originale kæbeknuser-skovl med flere bevægelser. Den har en ydeevne, der forvandler enhver maskine til en ægte knuser.

Mest solgte

Vi ved noget om grabbe

Grabbe til lastbilkraner og entreprenørmaskiner

Jesper Hedelund

Salgschef

Reservedele til grabbe

Mikkel Nielsen

Salgsassistent

  • +45 20 33 72 36

  • min@meldgaard.com