Meldgaard Hydraulik A/S

– en del af Meldgaard Gruppen

Meldgaard Hydraulik A/S blev etableret i 1987 med et enkelt agentur og er siden vokset støt.
I dag importerer vi en række europæiske kvalitetsprodukter til transportsektoren.
Især inden for lastbilhydraulik og vejesystemer til mobilvejning er vores produkter helt specielle.

Meldgaard Hydraulik er et af selskaberne i Meldgaard A/S, hvor også Meldgaard Pet, Meldgaard Handel og Meldgaard Greenline hører under. Her sælger vi alt fra kæledyrsprodukter og nedbrydningsmaskiner til blæsemidler og lastbilhydraulik.

Meldgaard Gruppen er en privatejet virksomhed fra 1970, som består af 18 selvstændige afdelinger hovedsageligt fordelt på selskaberne Meldgaard A/S, Meldgaard Miljø A/S og Meldgaard Transport A/S. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone. Til at understøtte selskaberne, har vi en professionel stab bl.a. bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Meldgaard Miljø A/S blev etableret tilbage i 1989. Selskabet er i dag delt op i tre forskellige afdelinger; Restprodukter, Erhvervsaffald og Dagrenovation.
I Restprodukter tager vi os primært af slagger, men på miljøcentrene varetager vi mange typer affald, eksempelvis beton, tegl og brokker, plast samt jern og metal. Det er på disse centre vi håndterer forurenet jord. Du kan læse mere om forurenet jord og de andre affaldsfraktioner her.
Hos Meldgaard Miljø A/S har du som erhvervsdrivende mulighed for at aflevere din virksomheds affald på et af vores miljøcentre. Vi har miljøcentre i AabenraaMarstrup og Kolding.
Dagrenovationen har eksisteret siden 1976. Vi står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 20 % af alle husstande i Danmark.

Hos Meldgaard Transport A/S’ afdeling for erhvervsaffald har vi stor erfaring med at finde den bedste affaldsløsning til enhver virksomhed.
Vi har et stort udvalg af containere og kommer og tømmer dem, når du har behov for det. Vi hjælper med miljørigtig indsamling, sortering og genanvendelse af din virksomheds affald.

Du kan læse meget mere om Meldgaard og de forskellige afdelinger her.