Grabbe 2019-04-11T09:24:18+00:00

Grabbe

Se Meldgaard Hydraulik A/S’ store udvalg i grabbe. Læs mere om hele vores sortiment nedenfor.

Markedets mest alsidige grabbe

Bakker har produceret grabbe i 75 år. Bakker Hydraulic Products er en moderne, dynamisk virksomhed, der er en af de førende i Europa indenfor tilbehør til lastekraner på lastbiler og gravemaskiner.

Bakkers program indeholder en bred vifte af jordgrabbe, lukkede grabbe, multipurpose-grabbe, rotatorer, pallekroge, murstensklemmer, udstyr til tømning af affaldscontainere, flisegrabbe, nedbrydningsgrabbe, sorteringsgrabbe og andre specifikke hjælperedskaber til brug på lastbilens lastekran og gravemaskiner.

Bakkers produkter udvikles af selskabets egne designteams ved hjælp af de nyeste 3D-tegneprogrammer, og deres produkter kan tilpasses efter behov.

Produkterne opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Alle er ledsaget af et CE-certifikat, brugervejledning, stykliste og et unikt serienummer. Alle grabbe er udstyret med en kontraventil for at overholde sundheds- og sikkerhedskrav.

High performance lift & load attachments

Intermercato er et svensk familiefirma med et af verdens bredeste sortimenter af højtydende løfteredskaber til skov, transport, byggeri og genbrugsindustrier.
Tigergrip er Intermacatos grabbe, der er kendt for at være enormt robuste og kan håndtere krævende opgaver.

Verdens største sortiment

MB er en førende fabrikant af udstyr, maskiner og tilbehør til byggeri, nedrivning og genbrugsindustrier.
MB grabbe passer til et bredt sortiment af maskiner.

Det er den første og originale kæbeknuser-skovl med flere bevægelser. Den har en ydeevne, der forvandler enhver maskine til en ægte knuser.

Mest solgte

Se hele sortimentet herunder

Vi ved noget om grabbe

Grabbe til lastbil kraner

Jesper Hedelund

Salgschef

Grabbe til entreprenør maskiner

Nikolaj Hansen Brink

Salgskonsulent

Reservedele til grabbe

Mikkel Nielsen

Salgsassistent